Met deze houten zonnebrillen van Esdoorn met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomerEbben houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Ebbenhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes gekleurd hout in diverse kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand worden geschapen en door de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is hetzelfde. Montuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de (hier verder lezen) frisse bries door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol bezieling en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde groene lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Volmaakt voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Ook gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van goede kwaliteit en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze houten zonnebrillen van Esdoorn met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer”

Leave a Reply

Gravatar